Bestellen vanaf 1 stukProductie in eigen huisOptie tot spoedlevering (0)76 205 5333| Klantenservice
  • Bestellen vanaf 1 stuk
  • Productie in eigen huis
  • Optie tot spoedlevering
  • Begin direct met ontwerpen
>
>
>
Kinderen
1

KIES JE PRODUCT

Bekijk en kies de gewenste kleur, maat en aantal voor jouw textiel

1
2
3

Kinderen

Filter:
Kinderen

Filter

Categorie

Maten

Kleuren

Merken

Kinderen
Sorteer op: Standaard
  • Items 1 tot 1 van 1

Kinderen

Kindershirt bedrukken

Een kindershirt laten bedrukken gaat snel en eenvoudig in de webshop van Tshirtpro. Wil je graag een uniek kindershirt ontwerpen en voorzien van een eigen tekst of logo? Start direct met het online ontwerpen van een T-shirt voor kinderen in onze handige designer. Is het voor een verjaardag of voor een leuk familie-uitje? Wij denken graag met je mee. Het bedrukken van een kindershirt is al mogelijk vanaf 1 stuk en wordt standaard geleverd binnen 5 werkdagen.
 

Een kindershirt goedkoop bedrukken

Bij Tshirtpro kun je goedkoop een kindershirt laten bedrukken. Wij hebben alles in eigen beheer en bieden alleen de scherpste prijzen aan. Van bedrukking tot levering, wij zorgen dat je de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt. Zo betaal je geen instelkosten en krijg je extra korting als je meerdere kindershirts wilt laten bedrukken. Alle prijzen zijn inclusief full-colour bedrukking. Dit betekent dat je geen rekening hoeft te houden met de kleuren, afbeeldingen of teksten die je wilt bedrukken op een kinder T-shirt.
 

Een kinder T-shirt bedrukken 

Hoe tof is het om een kinder T-shirt te laten bedrukken met de naam van het kind op de achterkant van het shirt? Ideaal voor diverse gelegenheden als een kinderfeestje of een schoolreisje! Uiteraard kun je ook andere teksten laten bedrukken op het T-shirt. Denk bijvoorbeeld aan een leuke quote in het lettertype en kleur naar keuze. Laat je kindershirt bedrukken bij Tshirtpro. Je maakt zelf jouw unieke kindershirt in onze handige ontwerptool. Begin met het ontwerpen en laat jouw creativiteit zien!
 

Meer informatie 

Heb je vragen of wil je meer weten over het bedrukken van een kindershirt? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij kunnen je adviseren welke kindermaat het meest geschikt is of wij helpen je met een spoedaanvraag. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 076 205 5333 of per mail via info@tshirtpro.nl


 
Zoek
Your cart is empty
Zoek